Benodigdheden:

400gr. tortellini gevuld met vlees.

1 appel (elstar)

1 rode paprika

1 gele paprika

3 stengels bleekselderij

1 wortel

150 gr. broccoli.

4 lente-uitjes.

mayonaise

1 pakje room

1 tomatenketchup.

peper en zout.

 

Kook de tortellini gaar zoals op de verpakking staat.

Laat dit goed afkoelen.

Was de bleekselderij en ontdoe hem van de draden.

Snij de bleekselderij in kleine reepjes en kook deze even 5 min Dit ook laten afkoelen.

Schil de appels en snij die in kleine blokjes.

Voor het verkleuren tegen te gaan een beetje citroensap erop doen.

Maak de paprika’s schoon en snij ze in niet al te grote blokjes.

De wortel wassen en in kleine blokjes snijden

De broccoli in kleine roosjes snijden.

De lente-uitjes heel fijn snijden.

Doe alles bij elkaar in een grote kom.

Maak een saus van 3eetlepels mayo een half pakje room en een eetlepel tomatenketchup . (naar smaak toevoegen)

Voeg dit voorzichtig roeren aan de rest toe.

Maak alles op smaak met wat peper en zout.